2 december 2008

Stickcafé i skogen och lucköppning

Igårkvällvar en härlig kväll! Jag hade frågat en stickkompis om hon ville gå med på ett stickcafé i stan, men rätt som det var satt jag istället i hennes bil på väg ut till Granhammar på stickcafé hos Karin. Tur att det alltid ligger en stickning i väskan eftersom det blev direkt från skolan. Ostbiten, Atelje Norrgården, Bondens butik, för att inte tala om garnboden - Allt var liksom på samma ställe, ett ställe jag aldrig varit på förut.
Pippi sa nån gång att det var klart at hon inte kunde spela trumpet eftersom hon inte hade någon. Kanske har jag inte kunnat tycka om melerade garner för att jag inte haft något... Jag föll för det här – det blev trots allt inte någon ljung på balkongen i höst, så varför inte runt benen istället… Det är ett Noro strumpgarn.
Det var en jättetrevlig kväll med ett härligt gäng, alla möjliga stickningar och gott fika. Kul att återigen få träffa bloggare live. Garntrollet, Kattis hörna och Garntussen var några av dem som var där.
Jag har börjat sticka på mina rya-vantar och julkalendrarna är på gång, både Johannas och Lillstickans.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul & träffas. Hoppas vi ses fler gånger :-)
Dina ryavantar ser jätte-fina ut! Hur hittar man mönstret? Jag vet att ni pratade om det igår men jag hängde inte riktigt med just då...hade väl "garn på hjärnan"