22 december 2008

Årets sjalarIfjol vid nyår kämpade jag med min första spetssjal "birds eye". Jag svettades och svor att det inte skulle blir mer spetsmönster för min del...men några fler sjalar blev det allt under året och visst gillar jag spetsstickning :) Först en Birds eye, sedan en Candle Flame, en Vinge och en Skiraste sjalen ..och fler lär det bli...

Så snart de sista luckorna öppnats är det dags för resultaten av årets kalenderstickningar...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjusiga sjalar! Och jag måste säga att jag är mycket imponerad över att du inledde spetsstickandet med en BirdsEye, det är ju inte direkt det enklaste mönstret (men blir väldigt fint när det är klart). Kul att du inte gav upp, för spets kan vara himla kul att sticka, och det blir oftast väldigt fint också.

Var får man tag på mönstret till Vinge? Jag tycker den påminner om en annan sjal som jag stickat (Dove), men ändå inte och blir lite nyfiken :)

God jul!

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Vilket fint collage av bilder.
Du är noga med bilder och färger, det syns och blir så snyggt.
God Jul från Koftan

Marianne sa...

Önskar dig en God Jul!

Anonym sa...

Hejsan
Såg reportaget i "LATTE" och blev lite sugen på att ta upp stickningen igen. Har stickar mycket förr med lagt det åt sidan ett antal år nu. Men som sagt var blev lite sugen :-)):-)). Även jag undrar vart man kan få tag på mönstret till Vinge, det var väl den som var med i LATTE??

Hälsningar
Mari G i Nora