4 januari 2009

Latte

Igår kom NA's lördagsbilaga Latte med stickreportaget i.
Visst tog de kort - men jag över hela sidan!? ':/

Nytt på stickorna för nya året är en "skiraste sjalen" till en kompis som ska gifta sig i februari. Det blev en del detektivarbete för att hitta rätt nyans på garnet, men Rowan Kidsilk haze verkar passa fint till klänningen. Mohair/silke passar väl till bröllop, lyxgarn är kärlek :)
När jag var hemma över julen fick jag komma till Garnkorgens källare - ojojoj, va fina garner det finns, men jag höll mig i skinnet och handlade bara till sjalen...

5 kommentarer:

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Vad roligt att du är med!
Finns den att läsa på nätet?
undrar Koftan

SF sa...

Vad kul att du stickar samma sjal som den jag gjort! Jag tyckte det var en jätterolig stickning och lägger just nu upp min andra.

Anonym sa...

Hejsan

Ja som sagt även jag såg reportaget och blev sugen på att sticka igen, har hållit upp i ett antal år nu. Stickade så mycket att jag tröttnade ett tag. Gick in på din blog och blev inspirerad att sticka ett par "handledsvärmare", det kan vara lagom att börja med tror jag :-)):-)), dessutom hittar jag inte mina som jag gjort tidigareoch jag behöver dem nu i kylan. Norpade din ide med de falska flätorna och stickar nu ett par i 2:trådigt mörkgrått Svensk ullgarn, ett restgarn jag hade kvar från en tröja jag stickat för länbge sen. Lite träningsvärk i tummarna blir det allt, men jag blir nog klar så småningom. Ska ta det lungt så jag inte tröttnar igen.
Oj vilken sjal, den vill jag ha/göra också :-)):-)). Vart fick du tag i garnet till denna ??

Mari G i Nora

Min tråd sa...

Vackert mönster!

Strumpstickan sa...

Kid Silk är vackert:)