14 oktober 2008

Äntligen




Min svarta trotjänare har har hängt med i några år, men nu har den gjort sitt och det är dags för en ny virkad väska. Jag gjorde den här redan i somras, men sen var det det där med att fästa trådar och sy foder... men nu är den färdig. Jag tror jag kommer att gilla den, även om den inte är svart. Jag har virkat den från botten och upp i ett grovt bomullsgarn som jag fyndade på en utförsäljning i Odensbacken.



På skolan är det snart dags för utställning och vi jobbar på för att hinna färdigt. För min del har det blivit en del ringar i björk och silver och så här ser de ut hittills. Träringarna på den nedre bilden håller jag på och gör i silver.
Vi har vernisage lördag 18/10 på Kumla bibliotek kl.11-13.
Jag tror att det blir en rolig utställning eftersom klassen är uppdelade på oilka ämnen och därför har hunnit göra allt möjligt.. Keramik, textiltryck, målning, skulptur, trä och silver....

6 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

En väska helt i min smak:-) Till och med min sambo tyckte att jag skulle göra något liknande.
Dina ringar är också fantastiska. jag har aldrig sett något liknande tror jag, mycket fint.

Emmas dagar sa...

Vilka snygga ringar!
Vad duktig du är! :-)

Beatrice sa...

Men så snyggt! Både väska och ringar. Tråkigt att Kumla är lika långt bort som härifrån till evigheten. Jag hade gärna gått på utställningen. Den bådar gott. Lycka till!
Västkusttjej

ylva sa...

Ja! det är bara att hålla med föregående talare. Jättefina ringar. Tycker själv att det är extra roligt när man blandar olika material som kanske inte är så väntat. Då händer det nå´t mer liksom......
Väskan ser himla mysig ut,vilken grovlek har du haft på virknålen?

majsan sa...

oj vilken tjusig väska..Ringarna är verkligen fina dom oxå..=))

LadyNight sa...

Vilken charmig väska! Du råkar inte ha ett mönster till den? :)