23 oktober 2008

Uppladdning för höstlov

Det har blivit mer vrickat än stickat på den här sidan på sistone och jag är väldigt uppfylld av skolan, men visst stickar jag för det mesta, så bilder kommer… Går man i skolan har man lov. Först blir det en tur hem till Härnösand och sedan en sväng ner till skåne. Hit och dit, mycket tåg – närmare bestämt tjugo timmar före förseningar. Jag har laddat upp med en photoshoppad bild och garn i gråskala. Vi får väl se hur det slutar. För säkerhets skull får sjalen och lite strumpgarn också följa med.

På skolan börjar silverperioden ta slut och visst vill man hinna så mycket som möjligt. Förutom det som hört till uppgifterna vi fått, så pysslas det en del efter skoltid när fröken inte ser…


Ringen som för mig är en liten spets eller en krona tolkades genast som ett knogjärn av några i klassen... Fy! Vrider man på hjärtringen blir det en liten Doris-fisk. Swing out är en av grundturerna i Lindy Hop och fröken finemang som jag kallats hemma sedan jag var liten, det är jag när jag gjort något knas. Idén till eat - sleep - knit fick jag här.

3 kommentarer:

annas alster sa...

Mm, verkligen fina de små silverplattorna. Well done!

annas alster sa...

Hej! ang. vantutställningen så har jag frågat dig om densamma i ett tidigare inlägg... :) Jag ska vara med, men jag har lite svårt att välja. Blir nog en smygmaskvirkad tvåfärgad vante.
Ang. tåget. Virkade en turkos mössa, historien om den kommer snart på bloggen...

Dödergök sa...

Vilka fina grejer du gör!
Jag önskar mig mer tid och tillfälle till lite hårdslöjd, jag hade ju faktiskt träslöjd på högstadiet....