25 februari 2015

In a spinning mode

Linkoftan verkar bli bra, men det ligger till sig och väntar på att trådarna ska fästas och tills det händer så spinner jag. Som jag skrev förut så fantiserar jag om garn till en hel kofta, men vi får väl se hur det blir med det. Nästa helg ska jag åka på den årliga (jo, årligt är det väl när det är tredje året i rad) stickhelgen i Vrigstad och då tänker jag att det här garnet ska få följa med, kanske.
Jag funderar på om det äntligen är dags att plocka fram mönstret till Funky grandpa eller om jag bara ska använda Contigous-metoden. Hur som helst så tänker jag mig nog några små mönster, i nederkant eller här och var, vi får se vad det blir av det här.

3 kommentarer:

ylva sa...

Vad fint jag tror din kofta kommer bli :) och jag kanske har chansen att se den live , då vi är ett gäng från Uppsala som kommer till Vrigstad . Jag går också i tankar på vad jag ska ha med mig för stickning , kärt besvär ....

Emmas dagar sa...

Och du är så himla välkommen!

ylva sa...

jamen du! insåg att jag tog bara förgivet att det var samma helg:)Men våra vägar kanske möts någon annan gång. Så knasigt.