6 december 2013

Två äntligen!

Nu ska jag äntligen fortsätta på sjalen pop spots!
I somras skrev jag att jag pluggade. Som tolk kan man göra ett prov hos kammarkollegiet för att bli auktoriserad och det var till det jag läste. När jag hade klarat den teoretiska delen var det i måndags dags för det praktiska provet då man tolkar inför en jury. Det gick som en dans och "de skulle leva på min uppvisning hela veckan" ...fina ord, man kan ju bli mallig för mindre ;) Jag som har gruvat mig i så många år och nu är det plötsligt klart. Känns himla skönt.
Provet var i Stockholm och jag hade ett par timmar på stan innan tåget hem skulle gå. Som av en händelse ligger Kammarkollegiet och svensk hemslöjd väldigt nära varandra och jag firade med rött z-garn och det petrolgröna i bakgrunden som jag tänker ska bli matchande vantar till sjalen.

8 kommentarer:

ylva sa...

Va kul att det gick så bra på provet Grattis klart man firar med garn :-)

Emmas dagar sa...

Grattis Emma!
Kart du skulle fixa det :-)

sjusoverskan sa...

Stort GRATTIS!!!
Vad bra att Du firade med mer garn!

Inger

Elisabeth M sa...

Grattis!

Sjömans-Elin sa...

Grattis! Vilket språk tolkar du?

Tyg och otyg sa...

Grattis! Bra jobbat! Jag jobbar via tolk ibland och min erfarenhet är att riktigt bra tolkar tyvärr inte växer på träd, så det omdömet ska du verkligen ta till dig och vara stolt över.

Åsa i Skuttunge sa...

Stort grattis! ...som sagt bra tolkar växer inte på trän...och jag är också nyfiken på vilket språk? - Se nu till att du får ordentligt med återhämtning mellan uppdragen också! Kram Åsa

Rumpetuss sa...

Grattis grattis till att du nu är klar tolk!!! Vilket/vilka språk tolkar du på?? Fina nya stickprojekt!!