15 november 2009

Helgens investering ..eller kanske höstens.. blev ett garnskåp. Visst är det fint!? Jag har länge sett det framför mig, ett stort vitt skåp att bara få fylla med garn och här är det!! Glasdörrar var ett måste. Jag hittade det på blocket och det visade sig att han som sålde det faktiskt hade gjort det själv. Nä, det var inte helt billigt, inte ens lite faktiskt, men visst är det fint?
Så här ligger garnerna helt rätt idag, men om jag känner min själv rätt kommer jag att sortera och plocka runt bland dem ett par gånger till.. Nördigt, jag vet!


Du är manisk, sa min kille. Nä, men garnisk! svarade jag.

Den där tanken med att det skulle räcka med bara det nya skåpet höll inte riktigt. Det gamla är fortfarande lika fullt, men antalet påsar och lådor som stod överallt har iallafall minskat. Som om det inte räckte med garn här hemma var jag på auktionsvisning i fredags och råkade lägga bud på hemskt mycket entrådigt ullgarn... Igår ringde de och sa att det var mitt! Forts. följer...

10 kommentarer:

annas alster sa...

Wow Emma, vilket superfint skåp! Ett sånt skåp står högt upp på min önskelista nu, fast jag har inte nog med garn att fylla ett helt skåp. Men massa andra grejer! Härligt att det var ett riktigt hantverk och inte Ikea också! Grattis till ert fynd (du vet väl att allt man köper på blocket är fynd, oavsett pris. Iallafall enligt inredningstidningarna...)

Fröken Slöjd sa...

Jättefint skåp!
Med härligt innehåll - inspirerande!
Njut!
Hälsningar Fröken Slöjd

Marianne sa...

Vad härligt med ett garnskåp. Jag vill också ha ett med glasdörrar så man ser nystanen....

metamorphosis sa...

Underbart skåp - och handgjort dessutom!

Ett sånt skulle gärna få flytta in här hemma också... ;-)

Knitarina sa...

Visst är det underbart med ett stort garnskåp.
Har själv ett från min farmor och farfar som är till brädden fullt med godsaker. Väldans inspirerand blir man bara av att öppna dörren till härligheten!

Emmas dagar sa...

SÅ fint skåp!

Sunna sa...

Underbart skåp, vill gärna ha ett likadant

Strumpstickan sa...

Garnisk var ett bra uttryck!

Lena H sa...

vilket skåp, helt perfekt.
kul att du gör så många bollar eller stjärnor, som jag kallar dem. Jag utmanar dig på att göra en fyrkant.
Lena

Cina sa...

underbart skåp :-)) och visst e det härligt att vara garnig :-)) lycka till och fortsätt fylla det- man kan ju köpa fler skåp ;-)