13 februari 2008

Hjärtans fröjd

Jag var på en mysig pysselkväll i går. Fröjd heter en liten hantverksbutik här i Örebro och de ordnar pysselkvällar då och då. Den här gången var temat att sy och brodera hjärtan och det var bara att välja och vraka bland tygstuvar, garner och pärlor… Gott fika fick vi också! På vägen dit postade jag mitt första hemlispaket, så det säkert ska hinna fram till alla hjärtans dag… hihi.. va kul det är med hemlisar :)


I helgen var det tovning som gällde.
Små bollar som ska bli till halsband
och örhängen. De ska träs på garn, band, wire eller nå´t… och sedan prydas med pärlor och sån’t… Jag gillar nog mest de blå-gröna som jag tycker liknar små jordglobar…

Jag har farligt lätt att fastna framför datorn och klicka mig runt bland allt fint.. Särskilt farligt är det när man som jag har modem, klockan tickar så lätt iväg. Det är tur man har en stickning i händerna. Ibland kan jag förundras över hur man hamnar på alla sidor i den vida webbvärlden, men den här gången kunde jag backa tillbaka bandet. Av någon anledning har jag fått för mig att jag ska virka en robot. Jag vet att jag har sett fina från Afroart i både tidningar och tv-program, så jag tittade in på deras hemsida. Jag fick även upp en träff på ett blogginlägg där det fanns en kommentar från Penguin & Fish – Hepp, så var jag där. Jag tycker att det är en härlig inspirationssida med massor av fina bilder. Keramik, plast och målat. Stickat, virkat och broderat. Makabra smycken och skeva nallar – All möjlig konst helt enkelt!!

1 kommentar:

DOCKMAMMAN sa...

Hej!
Jag undrar om du är intresserad av samla strumpklubben strumpor på ett och samma ställe på Dockmammans stickcafé.
Man behöver inte vara medlem för att få ladda upp sina bilder,tänkte att det kunde vara roligt att samla dom på så samma ställe så man fick en lättae överblick på alla strumpor.

Du går bara in här http://dockmammansstickcafe.zoomin.se/galleri.html och letar upp var och ens månads galleri...

Mvh
Dockmamman