7 januari 2008

Tulpanfras och gummidoft

Om jag skulle rangordna mina favoritljud skulle nog fraset av färska tulpaner och snöknarr ligga högt i topp så här års - så har stunder av min helg låtit. Vet inte om lukten av gummi skulle komma lika högt på lukttoppen, men så luktar iallafall min nya garnkorg som är recyclad av bildäck :)

Först ut i sock-klubben visade sig vara ett par Monkey.. Erkänner att jag grymtade lite när första mönstret var på engelska :/ men det har gått förvånansvärt smärtfritt så nu är jag inte lika rädd för det stickspråket längre.. Stickar mina i Fabel på stickor 2,5. Gör dem parallellt för att slippa börja om från början när den första är klar..

5 kommentarer:

Karin sa...

Jag har köpt samma garn i samma färg, men inte till Monkeys. Tyvärr får jag nog säga för dina är jättesnygga! Jag hade tänkt sticka till min man i det grå Fabelgarnet, men man kan ju ändra sig... .-)

Eva i Halmstad sa...

Gillar din nya garnkorg

Majsan sa...

Hej! Det är alltid lika roligt att läsa dina inlägg. Du gör så otroligt fina saker! Kanske ses vi på fredag?! Kramar Maria B

Frida sa...

jag älskar också ljudet av tulpaner, de har ett sånt härligt knaster. Blev nog lite skadad de halvåret jag jobbade i blomsteraffär, saknar det väldigt, binder inte lika många tulpaner nu.

Helena sa...

Hade jag haft en så snygg garnkorg hade jag stått ut av gummidoften:)