14 november 2019

Prickigkoftan och Lilla Dyllingen

Långt uppehåll här på bloggen igen. Hur ska man börja? Jag tänker att jag skriver några inlägg där jag delar upp vad jag stickat, eller gjort på annat vis, i lite olika kategorier. Först ut får bli ett inlägg med två koftor som jag stickat åt Ester. Koftan med prickar har jag velat sticka länge, långt innan vi fick barn, för att jag gillar det lite oregelbundna prickmönstret. Många har stickat den med en bottenfärg, en prickfärg och en kantfärg. Min är stickad i Visjögarn från Östergötlands ullspinneri i  färgerna gult och karamell Karin. Jag försökte anpassa och styra lite över färgskiftningarna. T.ex fick den lite rödare ärmen en rosa mudd och vice versa. Tanken var att sticka den för stor och sedan valka den i maskin, men den blev inte tillräckligt stor för det, så jag tvättade/valkade den lite för hand istället.
Det tog ett tag innan den började användas, men nu används den flitigt och jag börjar fundera på att sticka om muddarna för att förlänga ärmarna. Mönstret finns i ett häfte med flera mönster på barnplagg.
Den grå koftan är Lilla Dyllingen av Dödergök och garnet heter Rå och kommer från Järbo (tror dock att det har utgått). Det är inte alltid lätt att fånga det stickade på bild och den här gången fick det bli lite - Hur ser man ut än när man är sur? - Och när man är glad?

1 kommentar:

Michelle Anders sa...

Mitt namn är Anna Sjoberg, från Stockholm - Sverige, jag är läkare av yrke. Idag är en av mina lyckligaste dagar i mitt liv att dela med dig här hur jag fick min äkta kärlekspartner hemma på en julsäsong. Jag läste liknande inläggskommentar online blogg förra veckan om Dr. Oduduwa kärlek spellcaster har begåvade krafter för att hjälpa mig med magiska kärlek stava del för att återställa min ex pojkvän tillbaka till mig efter 2 års separation, jag provade, förvånansvärt min pojkvän tillbaka tillbaka för att älska mig och vi boht tillsammans i samma hem för mig, nu älskar vi varandra mer än någonsin tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa kraftfull magisk kärlek stavning del till alla som försöker förena tillbaka ex kärlekspartner, också älskar stava för att ändra trasiga äktenskapsförhållanden inom 2 dagar dina relationsproblem är över.
Jag bevittnade verkligen ett omedelbart resultat efter två dagar av aktivering av kärleksstava. Jag vittnar idag att Dr. Oduduwa kan hjälpa till att lösa följande - Love spell portion to ....
* få tillbaka din ex kärlekspartner,
* återställa kärleksförhållande mot förlust
* förena bruten äktenskapsförhållande
* magisk kärlek för att komma tillbaka
* sluta skilsmässa
* Älskar stava för att undvika att fuska par
* Älskar stava för att sluta dela
* Talisman ring för kärlek dominans.
* magisk stavring för kärlek. etc.
Jag försökte, magiska kärlek stavning del tillbaka min ex kärlekspartner inom 2 dagar. det fungerar till mitt bästa. det fungerar för dig.
Ni kan alla få samma hjälp från honom via kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)