14 november 2019

Prickigkoftan och Lilla Dyllingen

Långt uppehåll här på bloggen igen. Hur ska man börja? Jag tänker att jag skriver några inlägg där jag delar upp vad jag stickat, eller gjort på annat vis, i lite olika kategorier. Först ut får bli ett inlägg med två koftor som jag stickat åt Ester. Koftan med prickar har jag velat sticka länge, långt innan vi fick barn, för att jag gillar det lite oregelbundna prickmönstret. Många har stickat den med en bottenfärg, en prickfärg och en kantfärg. Min är stickad i Visjögarn från Östergötlands ullspinneri i  färgerna gult och karamell Karin. Jag försökte anpassa och styra lite över färgskiftningarna. T.ex fick den lite rödare ärmen en rosa mudd och vice versa. Tanken var att sticka den för stor och sedan valka den i maskin, men den blev inte tillräckligt stor för det, så jag tvättade/valkade den lite för hand istället.
Det tog ett tag innan den började användas, men nu används den flitigt och jag börjar fundera på att sticka om muddarna för att förlänga ärmarna. Mönstret finns i ett häfte med flera mönster på barnplagg.
Den grå koftan är Lilla Dyllingen av Dödergök och garnet heter Rå och kommer från Järbo (tror dock att det har utgått). Det är inte alltid lätt att fånga det stickade på bild och den här gången fick det bli lite - Hur ser man ut än när man är sur? - Och när man är glad?

5 kommentarer:

Iman Showan sa...

Mitt namn är Anna Sjoberg, från Stockholm - Sverige, jag är läkare av yrke. Idag är en av mina lyckligaste dagar i mitt liv att dela med dig här hur jag fick min äkta kärlekspartner hemma på en julsäsong. Jag läste liknande inläggskommentar online blogg förra veckan om Dr. Oduduwa kärlek spellcaster har begåvade krafter för att hjälpa mig med magiska kärlek stava del för att återställa min ex pojkvän tillbaka till mig efter 2 års separation, jag provade, förvånansvärt min pojkvän tillbaka tillbaka för att älska mig och vi boht tillsammans i samma hem för mig, nu älskar vi varandra mer än någonsin tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa kraftfull magisk kärlek stavning del till alla som försöker förena tillbaka ex kärlekspartner, också älskar stava för att ändra trasiga äktenskapsförhållanden inom 2 dagar dina relationsproblem är över.
Jag bevittnade verkligen ett omedelbart resultat efter två dagar av aktivering av kärleksstava. Jag vittnar idag att Dr. Oduduwa kan hjälpa till att lösa följande - Love spell portion to ....
* få tillbaka din ex kärlekspartner,
* återställa kärleksförhållande mot förlust
* förena bruten äktenskapsförhållande
* magisk kärlek för att komma tillbaka
* sluta skilsmässa
* Älskar stava för att undvika att fuska par
* Älskar stava för att sluta dela
* Talisman ring för kärlek dominans.
* magisk stavring för kärlek. etc.
Jag försökte, magiska kärlek stavning del tillbaka min ex kärlekspartner inom 2 dagar. det fungerar till mitt bästa. det fungerar för dig.
Ni kan alla få samma hjälp från honom via kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

Lava Showan sa...

Äntligen har min lycka återställts, min ex -kärleksman återvände hem igår efter 9 månader av vårt äktenskapsseparation. Jag trodde aldrig att min kärleksman Michael kommer att komma tillbaka till mig, jag har försökt så många sätt att be min man om ursäkt för att förlåta mig för att jag lurade honom en gång och det händer så felaktigt, han fick reda på att jag har lurat på honom och någonsin sedan dess har han betett sig onormalt mot mig, min kärleksman Michael gjorde slut med mig och ville skiljas. vi är båda gifta i flera år nu och vi har ett manligt barn tillsammans.
Jag älskar min man man så mycket och för vårt barns skull som bara är 3 år övergav Michael oss och flyttade till en annan kvinna i samma stad. Jag var så orolig och jag ångrade fusk trots att jag ber om ursäkt flera gånger men han kommer inte att lyssna eller komma tillbaka till mig, jag var villig att göra alla möjliga medel för att få honom att komma hem igen, tills dess delar jag min situation med min syster Anna och hon rådde mig att kontakta kommunikation med en äkta kärleksskrivare som heter Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) jag kommunicerar med honom via hans mejl jag pratar med honom för att få tillbaka min före detta kärleksman. Dr Oduduwa svarar till mig och han sa att mitt problem är lätt för honom att lösa, sedan skriver han ut en lista över stavningsartiklar som ska användas för att göra besvärjelseböner och jag köper en talismanring som användes för kärleksbindande stavningsritualer. resten är enkelt och lätt att förstå kärleksskrivningsbönproceduren gjordes inom 2 nätter. den tredje dagen fick jag ett telefonsamtal från okänt nummer och se, det var min kärleksman Michael som ringde mig för första gången efter 4 månader vi separerar från varandra, jag är så upphetsad idag och jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa till alla som är villiga att få samma kärlek stavning resultat för att få tillbaka ex kärlek antingen manlig eller kvinnlig ex kärlek kommer att återvända inom tre dagar efter kärlek stavning bön.
det fungerar för mig utan några biverkningar och idag är jag väldigt glad att min kärleksman bor hemma hos mig och vår son Felix är mycket glad över att få växa upp med sin far. Jag delar denna information här ute eftersom jag vet att det säkert kommer att hjälpa någon någonstans som går igenom relationshjärtan. detta är den enklaste och enklaste lösningen för att få tillbaka sin kärlekspartner efter skilsmässa eller separation.
(dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

RERE sa...

Thanks for sharing

visit our website

ittelkom jakarta

Adinda sa...

Nice Information

arcico weldy sa...

Thank you for sharing, please visit
Visit Us