19 december 2010

Buhuu!

Före:
Efter:
Mina fina långa knästrumpor - faktiskt de enda jag stickat riktigt långa...
Nu är de skitkorta och totalt tovade!
Jaja, tittar man riktigt nära på banderollen så kan det vara så att det är ett streck där som betyder - "jag vill inte bli hur centrifugerad som helst"
Vi får se hur jag lyckas återvinna dem..

9 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Aj då!
Vilken olycka :-(
Men du hittar säkert på något :-)

Lena H sa...

Oh no! Någon kanske kan ha dem. De kan kanske bli en mössa, eller ett par vantar, riktigt varma och sköna. Min mamma brukar sick-sacka sömmar och sy om.
Nåt blir det säkert.

ylva sa...

Stackars dig!Men du kan säker hitta på nåt fiffigt,

Liisa sa...

Osis! De var ju ursnygga!! Ingen liten som kan ärva dem? Eller om de blev lagoma på armarna kanske du kan göra om dem till muddar eller halvvantar...

Hanna sa...

Usch, vad trist! De var jättefina! Själv har jag tvättångest - jag vågar inte tvätta det jag stickat. Inte heller så lyckat, nu har vi en stor hög i tvättstugan med strumpor som jag använt ett par gånger och som måste tvättas. Sen. När jag vågar... Men kanske kan du ha dem som muddar?

Pysselfarmor sa...

Nämen aj då...men passar de fortfarande din fot? Fastän de inte är så långa som du skulle vilja ha dem/hade dem så kan du ju ändå ha dem - hoppas jag.

Jag filtar aldrig i maskin utan kör med gammaldags tvättbräda - det känns tryggast så och så har jag kontroll hela vägen...har du testat det?

Hoppas det ordnar upp sig med sockorna....annars blir någon annan jätteglad ju! En juleklapp kanske då?

Sunna sa...

åh jag skulle gråta, stackars dig

Pixi sa...

Ohhh sånt är typiskt!!! Fast hade tur med doterans knästrumpor,fast hon tvättade dem i maskin så blev de inte helt tovade..pust men inte kul när man lagt ner sånt jobb!!Giillar ditt återvunna pynt,sj gjorde jag pappersgranar av tidningar!God Fortsättning!=)

Ida sa...

Sjukt snygga var dom i alla fall, så snygga att jag måste fråga vad det är för mönster? :)

Hoppas du lyckas hitta på någon bra lösning, armvärmare kanske?