3 augusti 2008

Vantar i värmen

Semestern är slut och imor’n är det dags igen. Jag har haft det jättebra på ledigheten och då känns det alltid roligare att börja jobba igen. Jag har haft en bra vecka med mamma och pappa i Stockholm och runt i dalarna. Vi var i Dalhalla – vilket häftigt ställe! sedan avslutade jag semestern med en danshelg i Göteborg. Det har blivit en del bil- tåg- och bussåkande så alltså en del stickande.. Det blev ett par vantar där garnet jag nyss färgade fick vara med. Mönstret hittade jag här ..hur jag nu hittade dit...
Det har shoppats en del garn i sommar. I Köpenhamn hittade jag blått strumpgarn och grönt garn till en sjal, i Falun blev det lila strumpgarn och blått bomullsgarn på Myrorna och till sist i Ludvika två härvor tunt ullgarn på en Second Hand och ytterligare lite strumpgarn – den här gången ljusgrått… Nu tror jag att jag har så jag klarar strumpklubben året ut.

7 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Jättesnygga vantar!

Anonym sa...

Men så fina vantar du har gjort
Kram//B

majsan sa...

åhh jättesnygga vantar..=))

Dödergök sa...

Underbara underbara vantar, jättevackra på alla sätt och vis. Och väldigt inspirerande.

LenaL sa...

Så jätteläckra vantarna är! Men vilket jobb med mönstret, jag är så avundsjuk på alla som klarar av sånt. Har inte ens vågat tänka tanken att ge mej på något liknande.

ylva sa...

Härliga vantar! Men vilken skattkista till sida ....Här ska stickas vantar och en och annan bård.
Jag undrar också hur du hittade dit? :-)

Ps. första besöket hos dig för min del men det kommer bli fler Ds.

Monica sa...

Vilka fina vantar!!! Och tusen tack för länken där du hittade dom, kommer nog att komma till nytta.

/Monica