9 juni 2008

Inte direkt någon dominoeffekt...


Sicken lättnads suck! Äntligen! När jag väl tog tag att göra klar nr.2 var det inte så farligt. Jag tänkte att om jag bara tog med mig dominostickningen på tåget (och inte låtsades om att det låg en roligare längst ner i packningen) då borde det rent teoretiskt vara dominorutor jag stickade.. Det funkade - tills jag tappade en av stickorna mellan sätet och väggen och omöjligt kunde pillra fram den. Strumporna blev hur som helst klara och även om de blev fina så lär jag inte sticka fler...det var lite för pillrigt och lite för många trådar att fästa för min smak. Själva tekniken med dominorutor gillar jag, så det kan det säkert bli mer av, men inte i just strumpor. Jag hoppade lite i mönstret.. Jag stickade skaftet i storlek 35/37 och övergick till 38/40 efter hälen. Skaften fick bli en rut-rad längre än mönstret sa för att det skulle stämma med rutningen. Tån stickade jag avig på översidan för jag tyckte det passade bättre till de rätstickade rutorna. Over and out - marsstrumporna är klara!

5 kommentarer:

Dödergök sa...

Jag blir helt förvirrad av dina strumpor, jag tycker nämligen inte om dominorutor alls, tycker kanske till och med att det är fult, men jag älskar dina strumpor. Så stilrena så roliga och så snygga.

LenaL sa...

Men oh, så fina de är!!! Jag bröt med mina efter halva vägen, blev så fruktansvärt less på pillet, men nu när jag ser dina ångrar jag mej! Fast mina hade inte lika fina och stilrena färger som dina, så det hade inte blivit lika fint ändå, får jag trösta mej med. Grattis till att ha orkat ända fram med dem!

Ha det så jättegott!

Marianne sa...

Kanonfina blev dom dina dominosockor. Jag började inte ens på det mönstret det känndes alldeles för plottrigt.

ma sa...

Wow vad fina!

majsan sa...

åååhh så avis jag blir såååå himla fina..Tusan att det ska vara för svårt gör mej..Håller mig till rätta och aviga jag..=) Men superfina..