8 april 2008

Symässa i Malmö

Jag var i Skåne i helgen. Jag åkte alltså tåg igen. Jag är nog en ganska lättsam kund hos SJ. Försening? Signalfel? Vänta in ett tågmöte? Jaja, jag hinner sticka några varv till.. Så länge man inte har någon tid att passa. Jag har kommit underfund mer att det nästan alltid är på vägen hem som förseningar och ersättningsbussar dyker upp.. Hmm...

Efvas lillasyster hade koll på att det var symässa i Malmö i helgen, så där gick vi heeeeela lördagen :) inkl. lunch och fikastopp.. Jag höll mig ganska lugn på shoppingfronten, men det blev svart knyppeltråd, tunn metalltråd till knyppling/virkning och en "magisk ring" som är tänkt till knyppeldynan, men som jag ska göra ett halsband av. Vi fick se prov på spinning - eller vad heter det nu när man spinner garn.. så nu lär jag leta rätt på en slända och testa!! Vi fick oss även en genomgång av hur lin blir till garn - Fascinerande!! Jag fastnade även för några härligt broderade kuddar och en grönsaksväv... Rolig dag och härlig helg.

2 kommentarer:

Pärlmudden sa...

Låter som du hade en underbar helg!! Men du hann med att skicka present också... Tack snälla söta, för det är väl du som är min hemlis?
KRAM Pärlmudden

miaring sa...

Tänk, då kanske vi gick på varandra!